Молода мама приголомшила всіх розміром своїх величезних близнюків.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

22-річна Алексіс Леру з Міннесоти, США, не може повірити, як швидко ростуть її дочки-близнючки Каміла та Елена, кожна з яких важить 21 фунт. Матері довелося опублікувати відео зважування та вимірювання своїх дітей, щоб довести, що вони справді такі великі, як виглядають, і вона не редагувала свої відео. Алексіс регулярно публікує відео, де вона порівнює свій розмір з розміром своїх дітей. Вона зібрала понад 700 000 підписників на платформі та має понад 24 мільйони лайків у своїх відео. У більшості її відео відтворюється шалена різниця в розмірах між нею та її дітьми.

 

Advertisements        

 

До вагітності мати важила 108 фунтів, але до 38 тижня вона виросла до 180 фунтів. Вона народила дівчат в березні. Каміла народилася о 9:22 ранку з вагою 6 фунтів 6 унцій, а Елена народилася пізніше і важила 6 фунтів 7 унцій. Зараз, у віці майже семи місяців, вони збільшили свою вагу більш ніж утричі, майже на 21 фунт кожна. Мати додала: «У групі близнюків кажуть, що надзвичайно часто новонароджені набирають приблизно 5 кг або менше. Я завчасно купила одяг для близнюків, так як очікувала, що вони зовсім маленькі. Однак, маючи загальну вагу майже 13 фунтів, ці дівчата увійшли в стадію набору ваги і з того часу дуже швидко виросли».

 

 

Каміла та Елена їдять 6 унцій дитячої суміші кожні кілька годин і тільки починають переходити на тверду їжу. Зріст їхнього батька Лео був 5 футів 11 дюймів, тому той факт, що близнюки різко зросли до 2 футів 5 дюймів лише через півроку, здивував родину. Алексіс каже: «Обидві знаходяться на вершині співвідношення ваги до зросту. Мені досить часто доводиться купувати їм новий одяг – вони дуже швидко ростуть. У сім місяців вони можуть носити будь-який одяг – від 12-місячного до 18-місячного».

 

Незабаром після народження близнюків Алексіс почала знімати їх на відео для свого облікового запису в TikTok, @themejiafamily_, поки їй було нудно вдома. Однак пара не підозрювала, яку увагу привернуть відео. «Їм по вісім років», — невпевнено прокоментував один з глядачів. Інший сказав: «Якби вони стояли одна на одній, то були б вищі за вас». Також є деякі звинувачення, що Алексіс редагує свої відео або використовує фільтри, щоб зробити дівчат більшими, але вона каже, що це неправда.

 

Вона сказала: «Я також отримую багато звинувачень щодо їх перегодовування, однак перегодувати їх дуже важко. Їхнього педіатра не хвилює їхній розмір, вони просто дуже швидко виросли». «Є одна річ, яку я хочу, щоб усі пам’ятали, так це те, що кожна дитина унікальна. Вони всі ростуть з різною швидкістю, мої роблять це дуже швидко. Вони здорові, щасливі та повні особистості».

Advertisements