Шестеро дітей за три роки – чудова історія унікальної родини.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Шестеро дітей за три роки і три місяці: такий цікавий рекорд встановила молода австралійська пара, народивши буквально одного за одним трьох дітей, мама Хлоя і тато Рохан дізналися, що їхня четверта вагітність – трійня. Як і при будь-якій вагітності з кількома плодами, ймовірність того, що щось піде не так, зростає, і ця пара зіткнулася з дуже важким вибором: чи погодитися з тим, що їхні діти народяться передчасно з медичних причин, прийняdib всі ризики, які це тягне за собою, чи вони врятувати двох з трьох і дозволити всьому закінчитися нормально?

 

Advertisements        

 

Хлоя та Рохан погодилися ризикнути і сподівалися, що зможуть прийняти трьох нових дітей у своє життя. Їхня трійня народилася на 28 тижні: двоє хлопчиків, Генрі та Руфус, мали нормальну вагу, але маленька Перл важила менше. При народженні вона важила всього 2 кг! Вдома на них чекали ще троє хлопчиків:

 

Еван, Отто і Фелікс! Але перші дні реанімації новонароджених були необхідні, щоб дати новонародженим окріпнути. Радість від того, що мама й тато змогли їх усіх зберегти, була справді сильнішою за все! Подивіться, яка маленька була єдина дівчинка в будинку! Однак через кілька місяців вона теж була у чудовій формі та готова захопити світ разом зі своїми братами! Звичайно, життя з шістьма дітьми сумбурне і важке… Але Хлоя та Рохан не можуть не пишатися своїм вибором!

Advertisements