Новоспечена мама здивована після того, як народила однояйцевих трійнят, такий шанс випадає один на 200 мільйонів, усі вони з одного плідного яйця.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

28-річна Захра Амірабаді була постійно втомленою під час вагітності, дрімала двічі на день і спала вночі – перш ніж усвідомити, що вона носить не одного, а трьох немовлят. Її дочки Роя, Адіна та Сефія ще в грудні 2021 року. Захра та її 29-річний чоловік Ашраф Рейд, вперше побачили трійню під час 12-тижневого сканування.

 

Advertisements        

 

«Ми жартували дорогою на УЗД, кажучи: «Уяви, якщо це близнюки», — сказала Захра. Лікар почав сканування і сказав, що у неї трійня, вони не могли в це повірити! Це був такий шок, було трохи лайки з боку Ашрафа, тому що це просто збило з толку. «Ми обоє просто сміялися і плакали, а потім, коли вона намагалася показати нам все на екрані, я нічого не могла побачити, тому що мій живіт ворушився від сміху», розповідає Захра.

 

 

Трійням зараз п’ять місяців, і двоє немовлят, Роя та Адіна, мали спільну плаценту. Сефія тим часом була окремо. Захра додала: «Спочатку всі лікарі подумали, що у нас можуть бути однояйцеві близнюки, хлопчики та дівчинка. Під час обстеження на 17 тижні, вони підтвердили, що всі вони дівчата». Коли вони народилися, вони виглядали дуже схожими, тому їм зробили тест, який показав, що всі вони ідентичні. Яйцеклітина розділилася один раз на початку вагітності, тому одна дитина отримала власну плаценту, потім другий розкол стався трохи пізніше, але всі вони з однієї яйцеклітини.

 

 

Захра розповіла, що під час вагітності вона постійно втомлювалась, їй було дуже важко спати всю ніч. На її 24-тижневому скануванні лікар сказав, що вона носить еквівалент 37-тижневої дитини. Захра назвала день народження трійні найкращим днем у своєму житті. «Це, безперечно, був найкращий день у моєму житті, я пам’ятаю, як почула перший плач дитини, і я просто почала ридати, потім я робила те саме знову і знову, це було просто чудово. У мого чоловіка було те саме», – сказала Захра. Роя народилася на 35-му тижні з вагою 5 фунтів 10 унцій, Адіна була 5 фунтів 2 унції, а Сефія була найменшою, з вагою 4 фунти 4 унції. У неї був запланований кесарив розтин, і перед пологами їм сказали, що кожна третя трійня народжується на 26 тижні або навіть раніше.

Advertisements