Ми з чоловіком роз лучилися з однієї дивної причини – через мій характер. Тепер я дуже хочу повернути його, але не знаю, як це зробити.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно я розлучилася зі своїм чоловіком Євгеном, але не з таких класичних причин, як зрада чи алкоголізм – а через мій складний характер. Ми одружилися рік тому, коли мені був 21 рік, а Євгену – 26 років. Незважаючи на наше кохання, ми були дуже різними. Я була енергійною, балакучою і впертою , в той час як Євген був спокійним, тихим, але таким же впертим. Нашою головною проблемою була твердість Євгена у його рішеннях.

 

Advertisements        

У кількох суперечках я погрожувала піти від нього – тактика, яка зрештою виснажила його. Під час нашої останньої сварки, яка почалася через те, що його не було вдома всю ніч, я повторила загрозу. Цього разу Євген спокійно та сумно зібрав мої речі та відвіз мене до будинку моїх батьків, заявивши, що подає на розлучення. Моя свекруха теж висловила своє розчарування в мені, звинувативши мене в тому, що я ставлюся до свого шлюбу швидше як до експерименту, ніж до серйозного зобов’язання.

Того вечора я усвідомила свою глибоку любов до Євгена і спробувала вибачитися у нього та моєї свекрухи, але вони були непохитними. Зараз я борюся із жалем та невпевненістю в майбутньому. Я дуже сумую за Євгеном і вірю, що він, можливо, теж страждає, але боюся, що мої надії на примирення марні. Я не знаю, як повернути свій шлюб і любов, яку я втратила через свою дурість.

Advertisements