Невістка з сином віддають онуків тільки сватам, а мені – ніколи. А не віддають, бо невістка так хоче. Реакція мого сина на це мене дра тує.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

У мене двоє синів. Старший син інженер. Відучився, знайшов роботу і одружився. Після весілля став жити в моїй квартирі, поки не виїхали в інше місто. Зі старшою невісткою завжди були хороші стосунки, ми відразу знайшли спільну мову. Коли одружився молодший син, він теж привів свою дружину до мене додому. Я бува не дуже рада, але промовчала. Сім’я невістки жила в хорошій, великій квартирі, а я жила в маленькій двокімнатній. Природно, велика кімната була моєю. А маленьку спальню я віддала їм. Тоді ми часто сварилися, але жити втрьох в маленькій квартирі бувпро важко. Неможливо було зайти на кухню, коли там хтось був.

 

Advertisements        

Пізніше, коли наречена сина завагітніла, вона захотіла помінятися зі мною кімнатами. Кажучи, що при ваrітності складно жити в маленькій. Навіть вмовила мого сина поговорити зі мною. Звичайно, я відмовилася помінятися. Ця кімната була моєю і мені було там комфортно. Тоді невістка влаштувала істерику і синові довелося знайти підходящу квартиру і взяти в іпотеку. Коли народилися внуки мені навіть не дозволяли залишитися з ним. Звичайно, я їх бачила на семейних святах.

 

Але невістка ніколи не залишала їх у мене надовго. Вона призвела цілий ряд причин чому дітям зі мною бути не безпечно. Сказала, що у мене дуже гучний голос, що я занадто енергійна для дітей та їх лякаю. А ще чомусь згадала, що я іноді курю. Хоча її батьки теж курять, але дітей вона спокійно з ними залишає. Я розумію, що це стара образа, але я не була зобов’язана поступатися їм свою кімнату. Думаю, піти попросити у неї вибачення, незважаючи на те, що я не винна. Адже з онуками проводити час хочеться. А так тривати більше не може. Адже вона налаштовує своїх дітей проти мене.

Advertisements