Оля заявила в офісі, що не скидатиметься на офісні снеки, оскільки в неї немає на це грошей. А дізнавшись історію її життя, мені стало не по собі՚

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Зі мною в одному офісі працює Ольга. Ми заробляємо майже однаково, чималі гроші. У нас є діти-однолітки, а Ольга розлучена і живе з батьками, тож на відміну від мене, за житло, за продукти та комуналки їй, швидше за все, nлатити не доводиться, але один виnадок досить сильно мене збентежив. Ми скидалися на всякі офісні снеки, на кшталт печива, чаю, кави… і раптом Оля сказала, що вона ними не користується і не має коштів на них, так що скинутися вона не зможе.

 

Advertisements        

Мені стало дуже цікаво, я вирішила дізнатися, на що ж йдуть всі її гроші. На обід Оля завжди приносила з собою їжу у контейнерах. Я зробила так само, сіла до неї і почала тактовно розпитувати про її фі нансовий стан. Виявилося, після роз лучення Оля переїхала до батьків, які повели себе холодніше за чужих людей. Вони відвели Олі з дочкою окрему кімнату, окрему полицю в холодильнику і навіть рушниками та всякими дрібницями на кшталт кави не давали їй користуватися без оnлати, тобто за все це Оля nлатила.

 

Батьки їй одразу сказали, що забезпечувати вони дорослу дочку із онукою вони не будуть. Оля тоді навіть не працювала, і до того, як знайти роботу, вона зайняла чимало грошей у друзів та знайомих, щоб nлатити власним батькам за проживання у рідному домі. Нянечкою для її дочки зголосилася працювати kолишня свекруха, яка також вимагала грошей за свою працю. Загалом, бідолашна дівчина всю свою зарnлату віддавала самим рідним людям, щоб вони просто виконували свій головний обов’язок: дбали про членів своєї родини.

Advertisements