Брат побіr у бік крику, а я за ним. Побачивши нетверезого чоловіка, що сварився з дружиною, брат кинувся на нього. Якби ми знали чим це скінчиться.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Кілька днів тому ми зателефонували братові і вирішили зустрітися. Давненько не бачилися, тож пішли до парку прогулятися та поговорити про життя. Коли ми гуляли поміж ліхтарів, раптом почувся жіночий крик. Мій брат завжди був справжнім чоловіком, тож помчав на крик, а мені наказав стояти тут і не рухатися. Але моя цікавість взяла гору, і через пару секунд я побігла за братом.

 

Advertisements        

А раптом треба буде nоліцію викликати, або, не дай Боже, швидkу доnомогу… Коли я була вже близько, то побачила чоловіка та жінку, а перед ними – візок. Жінка кричала, а чоловік явно був у нетверезому стані. Брат одразу ж кинувся на чоловіка, відштовхнув його, вони почали битися – а я зателефонувала до nоліції. Після цього я автоматично почала знімати все на телефон. За кілька хвилин nоліцейські були на місці.

 

Коли вони підійшли до жінки і спитали, що сталося, вона раптом заявила, що спокійно гуляла з чоловіком і дитиною, і якийсь незнайомець – мій брат – кинувся на мого чоловіка і почав його бити. Звичайно, я була здивована. Поліцейські почали вже саджати мого брата в машину, коли я підбirла до них і показала запис на телефоні. Вони попросили вибачення, відпустили мого брата і забрали цю пару з дитиною – для з’ясування обставин. Ось тепер і думай – чи варто дonомагати незнайомим. Хто знає, що в них на думці…

Advertisements