У магазині секонд-хенду я знайшла абсолютно нову сукню, але втричі деաевшу, ніж в інших магазинах. І саме воно розкрило обличчя моєї подруги.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Місяць тому навпроти мого будинку прямо через вулицю відкрився новий магазин. Ну яка жінка пройде повз новий магазин одягу. Тим більше так добре оформленого, з витринами, що манять, і продавщицями, які немов зійшли з обкладинок глянсових журналів. Прихопивши дочку, я пішла подивитись на їхні товари. На місці з’ясувалося, що це магазин секонд-хенду. Гаразд, коли вже прийшла, то хоча б подивлюся, чим вони там торгують. І яке ж було моє здивування, коли виявила відділ нового одягу.

 

Advertisements        

Очевидно, жодного разу не ношеного. – Як таке може бути? – Запитала я у nродавщиці. – Різні виnадки бувають. Можливо, комусь подарували сукню, а вона їй не сподобалася. Ось і nродає через нашу мережу. Або куnила, не встигла одягнути, а мода вже змінилася. Здає нам, – пояснила вона. У цьому відділі я собі придбала вечірню сукню. Таку саму сукню я бачила в модному журналі. За надхмарною ціною. А тут була виставлена за ціною втричі меншою. Звичайно, я її куnила. Вдома довго підбирала до покуnки прикраси, взуття та аксесуари. Потім вийшла на подіум. Тобто у вітальню, щоб продефілювати перед чоловіком та дітьми. – Вау!

 

– сказав син. Чоловік нічого не сказав. У нього відвисла щелепа і засяяли очі, як у кота, що побачив миску повну сметани. Свою обновку я одягла, коли ми йшли в гості з чоловіком. Там була і моя подруга Галина. З заздрістю дивлячись на мою обновку, вона закидала мене компліментами. Але коли дізналася, що сукню я придбала в секонд-хенді, захоплення на її обличчі змінилося зневагою. (K/KQ) – Як ти могла так низько впасти?! – зашипіла вона, і почала триматися від мене подалі. Більше ми з нею не спілкуємось… Я дуже вдячна цьому магазину. Не за гарне плаття, придбане зі знижкою. Ні. А через те, що відкрило справжнє обличчя моєї приятельки.

Advertisements