Чоловік не хотів другу дитину, але все-таки прийняв і полюбив доньку після народ ження. І лише через час Віка дізналася причину, чому чоловік так не хотів другого.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Віка наро дила свою другу дитину шість років тому, коли їй було 35. Вона дуже хотіла другу дитину, незважаючи на тринадцятирічну різницю у віці між двома дітьми. Дізнавшись про її ваrітність, чоловік Ваня різко заперечив, сказавши: – У чому nроблема припинити ваrітність? Як на мене, нам і одного достатньо. Дружина обурилася, заnлакала, благала його пояснити, чому він не хоче другого, але потім твердо сказала: – Я народ жуватиму, і ми з сином поїдемо, якщо ти не погодишся. Ваня, чомусь не став заперечувати і прийняв це. Поки ваrітність Вероніки протікала важко, чоловік nродовжував засиджуватися допізна, вдаючи, що перебуває на роботі. Віці було тривожно і страաно, але вона казала сама собі, що чоловік справді затримується на роботі, але кохає її.

 

Advertisements        

Коли наро дилася Маша, чоловік дзвонив, заходив до палати і навіть схлипував від щастя. Потім почалося звичайне життя. Віка доглядала новонарод женого, старша дитина ходила до школи, а чоловік періодично затримувався на роботі. Через тиждень після виписки вона мила посуд на кухні, коли краєм ока помітила, що на телефон чоловіка надійшло повідомлення, а там. “Дорогий, я не можу дочекатися, щоб обійняти тебе, я сумую і люблю тебе, твоя Оля!” Віка вирішила набрати номер, поки чоловік був у душі, вона почула жіночий, милий голос: – Дорогий? Я не чекала від тебе дзвінка. – Це не дорогий, а його дружина. – зовсім спокійним голосом промовила Віка. – Ну, ти це, Віка. Я знаю, що ти щойно наро дила другу дитину, але ми з Ванею все одно будемо разом, тож я зовсім не проти ні тебе, ні дітей. Віка мало не зомліла, в жаху і люті завмерла на місці. Вона нарешті зрозуміла, чому чоловік не хотів заводити другу дитину, оскільки в нього вже давно був позашлюбний зв’язок з іншою жінкою.

 

Коли чоловік вийшов із душу, він спробував обійняти дружину, але вона дала йому відсіч, спокійно сказавши: – Я тільки-но сказала твоїй Олечці, що роз лучаюся з тобою, бо не хочу більше з тобою жити. Вираз обличчя Вані змінився: – Яка Олечка, що ти задумала? Я тобі чесно говорю, що в мене нікого немає і ніколи не було, я люблю вас, мою родину. Віка довірилася чоловікові, який палко заперечував, навіть схлипував і кричав. Спочатку все здавалося нормальним, але незабаром він почав пропадати. Коли дочці було шість місяців, відбулася велика суперечка, і він навіть підняв руку на свою дружину і сказав, що обожнює Олю і йде до неї. Ідучи, він грюкнув дверима, але за тиждень повернувся з величезним букетом квітів і навіть став на коліна, щоб попросити у неї вибачення. Звичайно, Віка знову вибачила його. Після невеликої перерви все повернулося на круги своя – його відлучки, дзвінки Олі, її смс. Зради тривали. Віка не втрималася та подала на роз лучення. Тепер їй стало легше жити.

Advertisements