Доньці здавалося, що батькові має бути добре в будинку для літніх людей. Але коли вона відвідала його, то зрозуміла, яку помилку колись зробила.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли жінка несподівано померла, її дочка вирішила, що квартира батьків належить тільки їй, і перевезла батька до будинку для людей похилого віку. Спочатку вона відвідувала його у свята, але потім, ніби забувши його зовсім, перестала приходити. Дзвінок лікаря з будинку для літніх людей повернув її свідомість до батька. Лікар повідомив їй, що батько перебуває в поганому стані і невідомо, чи він одужає, порадивши їй відвідати його, щоб попрощатися.

 

Advertisements        

Не вірячи словами лікаря, оскільки батько останнім часом був бадьорим, дочка поспішила до нього, кинувши свої повсякденні справи. Увійшовши до його кімнати , вона обняла і поцілувала його, і спитала про його здоров’я. Він слабо відповів, що поки що справляється. Коли вона запропонувала принести йому щось необхідне, він згадав, що не може їсти після 8 вечора через відсутність холодильника, а вечорами відчуває нудьгу і мріє подивитися фільм чи футбольний матч.

 

Дочка була приголомшена його проханням і спитала, чому він не просив про це раніше. Батько відповів, що ніколи не думав, що опиниться в будинку для людей похилого віку, а тим більше, що піде з життя на самоті, кинутий власною дочкою. Він висловив урочисту надію, що вона ніколи не зазнає того душевного болю та смутку, який він відчув, коли вперше потрапив до цього закладу.

Advertisements