Микола постійно відкладав зустріч із батьками, а Оксана ніяк не розуміла причини. І тут Миколі довелося сказати їй справжню причину.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Оксана була здивована. Вона була власницею затишної трикімнатної квартири! Її батько був багатий, але завжди казав їй, що успіху потрібно домагатися самостійно. Таке виховання перетворило Оксану на добру та амбітну дівчину, а не на розбещену дочку багатого батька. Будучи відмінницею, вона чудово навчалася в школі і з відзнакою закінчила інститут, а як нагороду батьки подарували їй квартиру. Вони хотіли, щоб Оксана зрозуміла, що хоча вони дали їй стартовий майданчик, решта залежить від неї.

 

Advertisements        

На якийсь час дівчинка вирішила жити з батьками, ремонтуючи свою квартиру. Успіх був на її боці. Оксана отримала пропозицію про роботу в солідній фірмі, де вже проходила практику на останньому курсі. Робота принесла їй ще одне джерело радості – Миколу. Між ними зав’язалися теплі стосунки, які завершилися пропозицією руки та серця. Знайомство з батьками Оксани пройшло гладко. Однак численні спроби познайомитись із батьками Миколи відкладалися. Оксана, відчувши себе незручно, поговорила з Миколою про це, і той розповів, що причиною його небажання познайомити наречену з батьками був контролюючий характер його матері.

 

У день зустрічі Оксана вирішила прийняти гостей у своїй новій квартирі. Поки вони чекали на батьків Миколу, мати Оксани допомагала на кухні, а батько дивився телевізор. Після того, як Микола представив своїх батьків, його мати Олена відразу ж запропонувала помінятися квартирами Оксані та сестрі Миколи, пославшись на необхідність більшої площі для дітей останньої. Батько Оксани, почувши цей план, чемно, але твердо дав зрозуміти, що рішення про те, кому жити у квартирі, приймає лише Оксана. Образившись, Олена замовкла до кінця вечора, а Микола та його батько насолоджувалися розмовою з батьками Оксани. Таким чином вечір закінчився на гарній ноті: пара отримала благословення батьків, і на горизонті замаячили весільні плани.

Advertisements