Коли я виходила заміж за мого чоловіка, я знала, що він уже має двох дітей від попереднього шлюбу. Але щоб його kолишня дружина повелася так на хабно, я собі не уявляла.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я друга дружина мого чоловіка, який має двох дітей від попереднього шлюбу, на яких він виплачує значну суму аліментів. Наразі його колишня дружина безробітна і не збирається працювати у найближчому майбутньому. Вона маніпулює моїм чоловіком, змушуючи його або сидіти з дітьми, або платити аліменти в подвійному розмірі, що розлючує мене.

 

Advertisements        

Ми маємо своїх дітей, і ми часто запрошуємо його дітей від першого шлюбу на вихідні. Мені доводиться обслуговувати їх, і, чесно кажучи, це не приносить мені особливого задоволення. Його колишня дружина не дає чоловікові жодної хвилини спокою, постійно вимагаючи, щоб він дбав про їхніх дітей. Ці постійні причіпки приводять мого чоловіка у стан вічного роздратування. Якось вона навмисно зіткнулася з ним на вулиці і нахабно заявила: – Чи забирай дітей на повний день, чи плати нормально!

 

Я теж хочу працювати, тож займися вже своїми дітьми. Нехай вони живуть з тобою. Якщо не хочеш, нехай за ними стежить твоя нова дружина, яка в будь-якому випадку перебуває у декретній відпустці. Нехай вона зазнає, що таке виховання дітей. Я забиратиму їх вечорами після роботи. Мене бісить те, що ніхто після цієї розмови не спромігся запитати мене, чи я згодна на це. Те, що я люблю свого чоловіка, не означає, що я маю бути нянею для його дітей. Вони мають жити зі своєю матір’ю! Та й взагалі, чи має вона право вимагати аліменти в настільки великому розмірі? Я вражена цими обставинами і не знаю, як вчинити.

Advertisements