У день нашого весілля я взяла мікрофон і сказала кілька слів, після чого багатьом гостям довелося залишити зал, і я не шkодую про це.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Два роки тому ми з чоловіком пов’язали себе узами шлюбу. З самого дитинства я мріяла про пишне весілля, приголомшливу сукню і люблячого чоловіка. Коли Артем зробив пропозицію, ми з головою поринули у планування весілля, уявляючи, що це точно буде найкращий день у нашому житті. Я прагнула розпочати наш подружній шлях із чистого аркуша, забувши про старі образи і залишивши позаду сварки. Дату весілля ми вибрали невипадкову, відзначивши річницю того дня, коли ми вперше зустрілися за три роки до цього.

 

Advertisements        

Ми забронювали ресторан, вибрали тему, оформили зал, найняли фотографа та запросили гостей. Коли настав день весілля, біля мого будинку зібрався натовп. Серед суєти та шуму фотограф зобразив чудові моменти: мої батьки благословили нас, і ми вирушили на церемонію. Нічого не віщувало того хаосу, який ось-ось мав розвернутися. Поки ми чекали біля церкви, ми з чоловіком підслуховували розмови наших «доброзичливців». Мої двоюрідні сестри критикували мою весільну сукню, а деякі родичі висловлювали невдоволення вибором місця весілля. Найгірше було те, що моя свекруха тихим шепотом висловила своє несхвалення на мою адресу, назвавши рішення свого сина колосальною помилкою.

 

Я була спустошена, розриваючись між сльозами та обуренням. Моєю першою думкою було вступити з ними в суперечку, але Артем утримав мене. Чоловік наполягав на тому, що думка інших не повинна нам диктувати наше щастя. Його слова заспокоїли мене і ми продовжили весілля. На прийомі, доки всі не розсілися, я взяла в руки мікрофон і сказала: – Дорогі родичі, друзі та колеги, я прошу залишитися лише тих, хто щиро поділяє нашу радість. Тих, хто критикує нас, навіть у межах чутності, прошу залишити нашу урочистість. Я вірю, що ви знаєте, про кого я говорю. Всього вам найкращого. Велика частина гостей залишила зал, залишивши тільки найближчих родичів. Ми з чоловіком також попросили мою свекруху піти. Свято продовжилося, ставши значно радіснішими.

Advertisements