Помітивши сліди від помади на сорочці чоловіка, Жанна подумала, що чоловік їй зрад жує і розпочала розслідування. Підсумок просто приголомшив її..

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Жанна готувала білизну до прання. Поки чоловік міцно спав, передчуваючи спокійні вихідні, Жанна, старанно наводила лад у будинку. Жанна відчувала особливу зневагу до прання та прасування білизни, хоча миття посуду та пилосос здавалися їй досить приємними заняттями. Сім’я, до якої входила і Жанна, нещодавно переїхала до більш просторої квартири, значно покращеної порівняно з колишньою двокімнатною на околиці міста. Цьому сприяв успіх бізнесу Дмитра. Розбираючи одяг для прання, Жанна виявила щось тривожне – пляма від помади на сорочці. За кілька тижнів до цього вона виявила подібну пляму на іншій сорочці, але не надала цьому значення. Придушивши бажання накинутися на чоловіка, Жанна перервала думки, коли почула плач їхньої дворічної доньки Віри.

 

Advertisements        

Дмитро, розбуджений метушнею, незабаром приєднався до них, все ще сонний і в халаті. Після догляду за донькою Жанна продовжила роботу, але цього разу відклала убік забруднену сорочку, розмірковуючи над нею. Чотири роки Жанна та Дмитро жили у мирному шлюбі. До цього Дмитро був одружений з іншою жінкою, від якої в нього була дочка. Дізнавшись про невірність першої дружини, він розлучився з нею і закохався у Жанну. Жанна ніколи не мала причин сумніватися у вірності Дмитра. Він був відданим сім’янином і досі підтримував зв’язок зі своєю першою дружиною та дочкою. Проте недавнє відкриття заронило тінь сумніву у свідомість Жанни, змусивши її побоюватися, що історія пішла по колу. Вона намагалася зберегти мир, але тривога, що зростала, змушувала її сваритися через дрібниці, що приводило Дмитра в подив.

 

Під час прогулянки у парку Жанна зустріла колишню дружину Дмитра та її дочку. Вона була вражена, коли помітила на губах Наталії помаду, ідентичну за кольором плями на сорочках Дмитра. За кілька днів Жанна вирішила поговорити з чоловіком про ці плями. Дмитро, не менш спантеличений слідами помади, пообіцяв провести розслідування. Відповідь прийшла несподівано – під час зустрічі з дочкою Дмитра Танею, коли з’ясувалося, що дівчинка спеціально залишила сліди помади на сорочках Дмитра, сподіваючись возз’єднати батьків. Жанна відчула, як її захлеснула хвиля полегшення, а потім знову придбана повага до недоречної відданості Тані колишнім стосункам її батьків. Як результат, Жанна запропонувала Дмитру проводити більше часу з Танею, щоб переконатися, що вона не сприймає Жанну як загрозу.

Advertisements