Олена тихо увійшла на кухню пізно ввечері, намагаючись нікого не потурбувати. А ввімкнувши світло, мало не скрикнула від жаху – за столом незворушно сидів її kолишній чоловік, Олег.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олена вирішила зайти на кухню пізно ввечері, намагаючись нікого не потурбувати. Ввімкнувши світло, вона застигла здивовано: за столом незворушно сидів її колишній чоловік, Олег. – Я на тебе чекав. Поговоримо? – несподівано спитав Олег. Олена у відповідь зневажливо знизала плечима, спонукаючи його повторити своє запитання. Не звертаючи уваги на наполегливість Олега, вона попросила його піти, засумнівавшись у його сміливості залишитись у неї на ніч, враховуючи його нові сімейні зобов’язання.

 

Advertisements        

Олег навів свої аргументи, стверджуючи, що їхні діти дозволили йому увійти, сподіваючись на розмову. Потім він приголомшив її пропозицією: почати все наново, з чистого аркуша. Олена була спантеличена його сміливістю, і залишалася в подиві. Олег та Олена познайомилися на роботі після закінчення університету. Їхні стосунки почалися під час випадкових обідів, які поступово переросли у повноцінний зв’язок. Вони разом зняли квартиру, що символізує їхнє незалежне спільне життя як пари. Згодом у них народилося двоє синів, причому Олена була самовідданою матір’ю і чудовою домогосподаркою, а Олег на той час дерся кар’єрними сходами. Однак їх, здавалося б, гармонійне життя було зруйновано, коли Олена дізналася про невірність Олега після несподіваної зустрічі на вулиці.

 

Олена була вражена, зіткнувшись із суворою реальністю подвійного життя свого чоловіка. Незважаючи на слабкі спроби Олега налагодити стосунки, Олена вирішила розірвати шлюб. Шлюбний процес був важким, Олег постійно затягував його через небажання змінити свій комфортний спосіб життя. Після розлучення хлопчаки помітно подорослішали і стали на бік матері проти невірного батька. Олена поступово звикла до здобутої незалежності та насолоджувалася своєю свободою, зустрічаючись із подругами і навіть залучаючи нових шанувальників. Коли Олег попросив поновити їхні стосунки, Олена рішуче відмовилася від його пропозиції. Вона стала байдужою до його закликів, віддалилася від нього через недовіру, яка поглинула їхні стосунки та всі її почуття. Коли Олена дивилася, як Олег йде з її квартири, її охопило почуття певного задоволення та умиротворення, і вона дійшла висновку, що карма пройшла повне коло, повернувши Олегу те, з чим він залишив колись дружину.

Advertisements