Подруга завжди говорила, що заздрить моїй самоті. Спочатку мені здавалося, що вона мене заспокоює, але незабаром я зрозуміла, що вона мала на увазі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Все моє життя було відзначене почуттям ізоляції. Ми з чоловіком розлучилися невдовзі після народження сина, тому що я виявила його невірність під час частих відряджень. Після цього я зустрічалася з кількома чоловіками, але нічого серйозного не почалося. Я зосередилася на сині та кар’єрі, поки він не подорослішав і не одружився.

 

Advertisements        

Незважаючи на мою підтримку, він і його дружина вирішили жити окремо, залишивши мене одну. Мій розпорядок дня став одноманітним: вечора я проводила перед телевізором, порушуючи його лише випадковими візитами моєї подруги Тетяни. Вона збігала зі свого переповненого будинку, де жили її чоловік, діти та онуки. Незважаючи на мою самотність, Тетяна вважала, що мені пощастило з цим. Вона вважала, що чоловіки ненадійні, але мені було важко сприймати її слова всерйоз: я підозрювала, що її слова були призначені лише для того, щоб втішити мене. На дні народження подруги я познайомилася з Василем, привабливим та шановним електриком.

 

Його увага та джентльменська манера поведінки заспокоювали і навіть інтригували. Тетяна скептично ставилася до моєї прихильності до Василя, але я відчувала, що вона просто заздрить. Після того, як ми з Василем зустрілися деякий час, ми вирішили жити разом, і моє життя різко змінилося. Проте щоденна рутина турботи про нього почала втомлювати. Я почала сумніватися, чи потрібне мені таке монотонне життя. Можливо, Тетяна мала рацію. Якось, втомившись від ситуації, я попросила Василя з’їхати. Він образився і сказав, що жоден чоловік не витримає мого сильного характеру.

Advertisements