Однокласниця моєї дочки почала часто ходити до нас у гості. Але після одного виnадку її ноги більше не було в нашому домі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Одна з однокласниць моєї доньки, Ніна, жила в тому самому будинку, що й ми, але на іншому поверсі. Вона була популярною дівчинкою в школі, товариською та самозакоханою. Останнім часом вона стала частіше приходити до нас у гості, хоча вони з моєю дочкою не були найближчими подругами. Причини її візитів були різними: від забування записати домашнє завдання до втрати ключів і “нічого нероблення” вдома.

 

Advertisements        

Деякі з її візитів були досить пізнішими. Одного разу батько Ніни прийшов до нас без попередження і почав кричати на свою дочку. Він звинуватив її в тому, що вона залізла в “затишний куточок” – в кімнату моєї дочки – і робила селфі. Ніна сказала йому, що це моя дочка переконала її це зробити, але я знала, що це неправда.

 

Я спробувала напоумити його і спокійно пояснила, що його дочка винна і що моя дочка не могла переконати її зробити щось погане. Однак він не став слухати і почав робити абсурдні заяви про те, що моя дочка – негідниця, чим розсмішив мене та всю мою родину. Батько Ніни розлютився і пішов, звинувативши нас у божевілля. Ми не могли не посміятися з абсурдності ситуації, тому ввічливо попросили Ніну більше не приходити до нас у гості. Донька погодилася з нами.

Advertisements