Микола довгий час спілкувався з незнайомцем в інтернеті і одного разу запросив його на свій день народ ження. Але прийшов не той, кого всі очікували побачити.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Микола довгий час жив один, але син часто відвідував його, привозив продукти та ліки. Старий проводив час, спілкуючись з іншими пенсіонерами, але іноді відчував самотність, яку не міг описати. Тому Миколай намагався багато читати чи знаходити щось цікаве в Інтернеті, щоб заповнити свій час. Якось він отримав повідомлення від якогось Олександра.

 

Advertisements        

Вони почали спілкуватися і незабаром виявили, що мають багато спільного. Вони жили в одному місті, але в різних районах, і їм подобалося їхнє щоденне листування. Одного разу Миколай запросив Олександра на свій день народження. Олександр відповів, що неодмінно буде присутнім на святі. Проте, на подив Миколи, замість чоловіка на порозі його будинку з’явилася елегантна жінка на ім’я Олександра. Адже Микола неусвідомлено листувався з нею, вважаючи, що це чоловік.

 

Олександра вибачилася за те, що не сказала правду і пояснила, що пізно помітила, що Микола вважає її чоловіком. Незважаючи на плутанину, на вечірці вони зблизилися, а згодом і покохали одне одного. Син був радий за батька та підтримував його стосунки. Через деякий час «молоді» повідомили синові, що одружуються, і він був радий новонабутому щастю батька.

Advertisements