Поведінка невістки та сина не вкладається в моїй голові. Але найгірше почалося тоді, коли я попросила їх доnомогти мені з городом.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мене дивує моя невістка Надя. Здається вона нічого не хоче робити! Я не можу зрозуміти, чому мій син Андрій вибрав таку жінку! Він довго не міг знайти нікого. Жив то з одною, то з іншою. Мені важко було повірити, що йому вже 35 років, а він не має ні дітей, ні дружини. Тому я й прийняла Надю, бо здавалося, що інших варіантів не залишилося.

 

Advertisements        

Надя позиціонує себе як успішну бізнес-леді. Однак її бізнес – це не кіоск на ринку, а інтернет-магазин. Вона завжди одягається в дорогий одяг і ходить до салонів краси. Нещодавно вона навіть купила дорогу машину. Андрій каже, що Надя дуже працьовита. Але вони не готують удома, замовляють їжу чи їдять поза домом. Вони навіть клінінгову компанію наймають. Я не думаю, що так повинна поводитися жінка, що поважає себе. Цього року я попросила Андрія допомогти мені посадити город, враховуючи кризу, дорогі ціни на продукти і війну.

 

Але Надя зателефонувала до Андрія і сказала: -Навіщо тобі город? Ти можеш просто дати мамі грошей. Тоді вона не буде голодною. Я за тебе це зроблю! Коли вони таки приїхали у суботу, їм не хотілося йти на город. Надя принесла продукти і відразу почала друкувати на ноутбуці. Андрій заплатив сусідові, щоб той посадив за них картоплю. Він навіть запропонував найняти тітку Марусю, щоб вона допомогла зі збиранням та миттям вікон. Ці молоді, схоже, не розуміють, що їм потрібно багато працювати самим. Соромно наймати когось для прибирання у себе вдома! Я не знаю, що вони думають!

Advertisements