Коли мій син із невісткою закінчили ремонт, я куnила тортик і пішла до них у гості. Але те, що вони зробили, зачепило мене до глибини душі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене була проблема з моєю невісткою, яка була проти того, щоб я відвідувала їхню квартиру, бо я не дала їм грошей на її покупку. Рік тому мій син Сашко та його дружина Іванка купили гарну трикімнатну квартиру. Вони пожертвували своїм весіллям, щоб придбати житло. Моя невістка припускала, що я просто віддам їм свою однокімнатну квартиру, яку я здавала молодій парі.

 

Advertisements        

Я відмовилася – і це сильно засмутило мою невістку. Вона звинуватила мене в тому, що я не дбаю про власного сина і більше люблю гроші. Ми лаялися майже рік, і навіть її мати, Олена, сунула свій ніс у наші справи. Коли я дізналася, що син і невістка закінчили ремонт у своїй квартирі, я вирішила відвідати їх із тортом. Але коли я прийшла до них у квартиру , Іванка накинулася на мене і почала виганяти, бо я не дала їм грошей на квартиру.

 

Вона сказала, що її мати позичила їм значну суму на ремонт, і якби не вона, вони б досі жили на орендованій квартирі. Увечері зателефонував мій син і сказав, що вони не запросили мене на новосілля, бо я нічого не вклала у їхню квартиру. Цей інцидент змусив мене відчути, що я потрібна їм тільки для житла, а тепер, коли вони купили свою власну квартиру, настав час мене забути.

Advertisements