Ми були вражені, коли мій брат покинув свою ідеальну дівчину і одружився з простою касиркою. Лише через роки ми зрозуміли, чому він так вчинив.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ця історія про мого брата Артема та його стосунки з дівчиною на ім’я Єва. Вона була дивовижно красивою дівчиною, і ми швидко потоваришували. Єва мала бездоганне обличчя, без жодної зморшки, а також густе і блискуче волосся. Її почуття стилю було бездоганним, і вона завжди одягалася у наймодніший та найякісніший одяг.

 

Advertisements        

Вона часто допомагала мені у виборі одягу, прикрас та косметики. Єва також була затятою спортсменкою, а її фігура була як у моделі. Після року знайомства Артем здивував нас, оголосивши, що вони з Євою розлучилися. Через кілька місяців він оголосив, що одружується на Зої – і ми всі були приголомшені. Зоя була простою дівчиною, з бідної родини, і ми не розуміли, чому Артем вибрав саме її. На весіллі панувала напружена атмосфера, оскільки ніхто не був у захваті від вибору нареченої.

 

Однак згодом ми почали розуміти, що Зоя була доброю і люблячою людиною, яка чудово дбала про свою квартиру та свою родину. Вона працювала касиром, але навчалася в університеті на заочному відділенні. Їхній син народився здоровим і чарівним, а мій брат перетворився на доброго та уважного батька та чоловіка. Єва, як і раніше, була зациклена на своїй зовнішності і, здавалося, не цікавилася нічим, крім себе. Коли я одного разу зіткнулася з нею, вона висловила жаль з приводу розлучення і розповіла, що не може зрозуміти, чому Артем її покинув. Я ж зрозуміла, що Артем шукав щасливе та повноцінне сімейне життя, а не поверхового та самозакоханого партнера. Зоя виявилася ідеальною парою для мого брата.

Advertisements