Я погодилася виконати побажання чоловіка і сильно схудла. Але після весілля все погіршилося, а після появи дитини взагалі стало нестерпно.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я ніколи не була худою. Моя генетика завжди забезпечувала мені повні форми, які багатьом подобалися. У мене було багато хлопців, і я ніколи не думала, що зі мною щось не так, доки не зустріла Сашка. Сашко був гарним хлопцем, який довго доглядав мене, і ми почали зустрічатися. Через рік він зробив мені пропозицію, і ми почали готуватися до весілля. Саме тоді я помітила зміни у його поведінці стосовно мене. Коли я запитала його думку про весільні сукні, він сказав, що сукні для худих дівчат мені не підійдуть.

 

Advertisements        

Я вперше зрозуміла, що мені треба схуднути перед весіллям. Я поставила собі за мету – схуднути на 10 кілограмів, і після 2 місяців суворої дієти я досягла своєї мрії. Спочатку Саша захоплювався моїми результатами, але незабаром почав робити зауваження щодо мого тіла, навіть пропонував приховати складки закритим купальником. Я втратила впевненість у собі, а найгірше було ще попереду, коли я завагітніла та набрала 30 кілограмів. Після народження сина я важила 90 кг, і мій чоловік став стежити за моїм харчуванням, наголошуючи, що вже не хоче виходити зі мною у світ. Через стрес і недоїдання у мене навіть пропало молоко.

 

Незважаючи на мої зусилля, моя вага залишалася на рівні 75 кілограмів, а чоловік продовжував насміхатися над моїм тілом, називаючи мене “тюленем”. Це глибоко ображало мене, і я почала почуватися небажаною та некоханою. Лікарі порадили терапію, і після тривалого курсу лікування та суворої дієти я все-таки сильно схудла. Однак мій чоловік, як і раніше, наполягає, що мені потрібно схуднути ще більше. Моєму синові вже три роки, а я почуваюся змученою від усієї цієї рутини. Нещодавно я дізналася, що знову вагітна, і замість того, щоб почуватися щасливою, я турбуюся, що знову наберу вагу. Моя мрія мати сина та дочку з невеликою різницею у віці тепер перетворилася на справжній жах.

Advertisements