Мені зателефонувала моя kолишня, і я заціпенів, адже не чекав від неї дзвінка. І хоча вона вже була заміжня, я погодився стати її коханцем.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мені було 30 років, я був неодружений, у мене була своя квартира, престижна робота та чудова машина. Я дбав про себе, займався спортом і не зловживав алкоголем. Мені було неважко знайомитися з жінками. Всі вони були молодими, красивими і хотіли одружитися, але я цього не хотів. Ми обмінювалися повідомленнями, дзвонили один одному та ходили на побачення.

 

Advertisements        

Потім, кілька днів тому дівчина, з якою я познайомився багато років тому, несподівано зателефонувала мені. Я був здивований і навіть щасливий, тому що завжди любив її, але не міг пригадати, чому ми розлучилися . Ми не розмовляли кілька років і розповіли одне одному про все, що сталося у нашому житті. Вона була заміжня, у неї була дитина, але вона була нещасна у шлюбі. Поки ми розмовляли, я зрозумів, що мої почуття до неї ще сильні, і її почуття до мене теж. Несподівано все змінилося, і я став її коханцем.

 

Я хотів створити сім’ю з нею, і мене більше нічого не хвилювало. Я ніколи в житті не був так впевнений у чомусь. Вона подумувала про розлучення, але поки що не могла цього зробити. Я не розумів чому, але обіцяв чекати на неї. Незабаром вона переїхала до іншої країни зі своїм чоловіком, але я знав, що маю виконати свою обіцянку. Тепер я чекаю на неї, і мені здається, що я застряг у невизначеності. Немає жодної ясності, а все всередині мене буквально горить. Але я чекатиму на неї, бо я обіцяв. Іноді я називаю себе Хатіко.

Advertisements