Помітивши, що дружина останнім часом стала підозрілою, я встановив у нас вдома камери. Те, що я побачив на них, дуже потрясло мене.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли я розмірковую про своє життя, я не можу не думати про своє перше кохання. Я зустрів її в початковій школі і відразу закохався в неї по вуха. Ми стали близькими друзями, але я ніколи не казав їй про свої почуття. У старших класах я попросив її бути моєю парою на випускному балі і освідчився їй у коханні, але вона бачила в мені лише друга.

 

Advertisements        

Минули роки, і ми втратили зв’язок. Але я ніколи не забував про неї. Я вступив до університету, знайшов хорошу роботу та купив квартиру у центрі міста. Я продовжував відвідувати зустрічі випускників, сподіваючись побачити її знов. І, зрештою, у мене це вийшло. Ми зустрілися, і я закохався в неї знову. Ми одружилися та переїхали до моєї квартири.

 

Спочатку все було чудово, але потім я почав помічати зміни у поведінці дружини. У мене виникли підозри, і я встановив у нашому будинку камери, щоб стежити за нею. Те, що я побачив, шокувало мене . Моя дружина невпинно працювала весь день, прибираючи, готуючи і піклуючись про наш будинок. Вона ніколи не скаржилася та не робила перерв. Мені стало соромно за свою недовіру, і я зізнався їй у своїх гріхах. Моя дружина вибачила мене і сказала, що любить мене найбільше у світі. Вона стала найяскравішим сонцем у моєму житті, і я вдячний за неї щодня.

Advertisements