Хоча з боку нам завжди казали, що наш син росте розпещеним, але ми не звертали уваги на це, доки…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Раніше я приділяла багато уваги своєму чоловікові та нашому синові Павлу. Він був нашою єдиною дитиною, і ми хотіли дати йому найкраще життя. Ми були сповнені рішучості розпестити його, бо в нас була лише одна надія на майбутнє – він. Незважаючи на численні зауваження оточуючих про те, що ми виховуємо егоїстичну дитину, ми не звертали на них уваги. Ми вважали, що це просто заздрість, тому що в нашій родині все було гаразд. Ми завжди були на боці Павла, навіть коли друзі та родичі намагалися розплющити нам очі і показати, що він нас не поважає і росте нарцисом.

 

Advertisements        

Коли Павло закінчив навчання в інституті, він не захотів працювати, але ми благали його майже щодня, доки він не знайшов роботу. На жаль, компанія, в яку ми влаштували сина, врешті-решт розпалася, і так вийшло, що зараз він тимчасово не працює і живе з нами. Нещодавно син познайомився з дівчиною на ім’я Світлана та став приводити її до нас додому. Вона мені одразу не сподобалася, бо була невихованою та недоброю. Світлана навіть не віталася з нами, коли приходила до нашої квартири, і погано ставилася до нас.

 

Що ще гірше – Павло ні про що з нами не радився і говорив, що він уже дорослий і може сам вирішувати своє майбутнє та майбутнє своєї майбутньої дружини. Незабаром Світлана переїхала до нас без нашого дозволу і ми відчули, що не маємо права голосу у власному будинку. Дівчина зайняла нашу кухню і користувалася нашими продуктами та предметами вжитку, навіть не запитавши нас. Я неодноразово намагалася зробити зауваження Павлу, але він повністю відвернувся від мене. Мені здається, що син зі своєю коханою задумують виселити нас із нашого власного будинку. Однак мій чоловік шкодує нашого сина і не хоче вигнати цих нахабних піявок з нашого дому, доки не пізно.

Advertisements