Вероніка тільки-но побачивши сина з дружиною, одразу зрозуміла, що вона вийшла заміж за Дениса тільки за ради реєстрації і не любить його, і не помилилася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Денис вирішив заробити грошей за кордоном та поїхав з дому на півроку. Якось, коли Вероніка варила на кухні борщ, у неї задзвонив телефон. На її подив, на іншому кінці дроту був Денис, її син, який повідомив, що їде додому з новою дружиною Марійкою. Незабаром Вероніка здивувалася, побачивши дівчину, що стоїть за Денисом. Вероніка нерішуче підійшла до Марійки та обійняла її. Марійка, здавалося, не цікавилася Денисом і ледве стояла поруч.

 

Advertisements        

Того вечора за вечерею сестра Вероніки, Тамара, шепнула їй, що Марійка справді не зацікавлена в Денисі і шукає собі більшої здобичі. Вероніка не захотіла робити припущення, шкодивши щастю сина, і попросила Тамару піти. У наступні дні Марійка рідко виходила зі своєї кімнати до обіду, а вечора проводила, гуляючи одна містом. Навіть коли Денис приходив із роботи ввечері, дружина просто йшла, нібито за потрібними речами до магазину. Вероніка була розчарована поведінкою Марійки, і напруга у рази зросла, коли Денис попросив дозволу зареєструвати Марійку у їхній квартирі. Вероніка заперечила, сказавши, що Марійка вийшла заміж за Дениса лише заради реєстрації і зовсім не любить його. Сварка загострилася, але Марійка та Денис замкнулися у своїй кімнаті і не виходили, образившись на Вероніку.

 

Наступного дня Вероніці зателефонувала мама Марійки, яка була здивована запереченнями Вероніки проти реєстрації своєї доньки у її будинку. Вероніка пояснила, що Марійка не любить її сина, і Тетяна, мати Марійки, почала нервувати і захищатися безглуздими аргументами. Зрештою Марійка пішла від Дениса, на його жаль. Довгий час Денис звинувачував Вероніку у розлученні, але зрештою він змирився і одружився знову. Через роки Вероніка зустріла Марійку на автобусній зупинці. Марійка стала пухкою жінкою, виглядала незадоволеною, з дівчинкою-підлітком, що стояла поруч. Коли Вероніка привіталася з нею, Марійка зневажливо сказала, що Вероніка зруйнувала її життя і пішла з поля її зору. Вероніка похитала головою і подумала про те, як вона рада, що позбавилася такої проблемної невістки.

Advertisements