Протягом трьох років Іра ходила на роботу в одному й тому ж одязі. Колеги жар тували над нею, але ніхто навіть не здогадувався про справжню причину.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Іру ніколи не турбувало, коли колеги коментували її зовнішній вигляд. Вона дотримувалась офісного дрес-коду і носила брючний костюм або спідницю з блузкою. Але її монотонний гардероб дратував усіх інших. Вони скаржилися, що бачили її в тих самих штанах протягом трьох років, і припускали, що вона не стежить за собою.

 

Advertisements        

Коли Іра розповіла, що у них з чоловіком різні цінності і вони не хочуть купувати новий одяг, її колеги почали пліткувати, що її родина зазнає фінансових труднощів. Іра та Паша вже давно подумували про те, щоб завести дитину. Однак вони хотіли бути впевненими в тому, що вони мають достатньо фінансової безпеки, щоб виростити дитину в комфортних умовах. Вони вклали свої заощадження у ремонт квартири та зосередились на кар’єрі. Поки їхні колеги розпускали плітки, вони накопичили достатньо грошей на майбутнє дитини.

 

Після того, як Іра довго приховувала новину, одного разу вона таки оголосила про свою вагітність усім колегам. Для них це стало несподіванкою, оскільки вони припускали, що її сім’я розпадається на очах. Проте родина Іри лише зміцніла, і її новий одяг для вагітних та щастя Паші відбивали їхню радість. Вони не відчували необхідності пояснювати іншим свої фінансові пріоритети та були задоволені своїми рішеннями. Подружжя знаходило щастя в тому, в чому не могли знайти інші, і в результаті їхня родина стала набагато міцнішою.

Advertisements