Дізнавшись, що в нас буде дитина ми подумали , що наші з чоловіком батьки будуть доnомагати нам, хоча б житлом . Але не тут було.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком з нетерпінням чекали якнайшвидшого поповнення, але однокімнатна квартира, в якій ми жили, була недостатньо просторою, щоб вмістити нашу родину, що росте. Ми також відчайдушно потребували нового автомобіля, але наше фінансове становище було напружене. Я не могла не думати , як би новенький автомобіль вирішив усі наші проблеми.

 

Advertisements        

Я мала план переїхати в трикімнатну квартиру моїх батьків і попросити їх переїхати в заміський будинок, але вони відмовилися нам допомагати. Я не могла зрозуміти, як вони можуть бути такими егоїстами. Батьки мого чоловіка теж могли б допомогти, але його мати, здавалося, підтримувала лише свою дочку, яка вже понад десять років була одружена і не мала дітей.

 

Це було несправедливо, що нас із чоловіком залишили боротися поодинці, тоді як ми привели у світ нове покоління. Ця ситуація дуже обтяжувала мою свідомість і впливала на мою вагітність. Я не могла перестати думати про це, і це викликало в мене непотрібний стрес. Я просто не могла зрозуміти, чому члени нашої родини такі несправедливі до нас.

Advertisements