Моя сестра відмовилася повертати мені борr, і я вдалася до крайніх заходів. Мамі це не сподобалося і вона відвернулася від мене, навіть заблокувала мій номер.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я повністю втратила совість, принаймні так сказала моя мама. Вона не могла повірити, що я дозволяю незнайомим людям жити з моєю сестрою. Все почалося з того, що дядько Іван повернув мені борг, який він заборгував мені рік тому. З того часу я давала гроші в борг тільки тим, хто давав мені розписку, навіть якщо це були близькі родичі. Моя сім’я постійно просила у мене гроші, хоча вони часто сміялися з мого способу життя. Я не мала багатих батьків або спадщини від родичів, тому мені доводилося бути економною у всіх сферах життя. Я економила на електриці, заморожувала продукти на потім, милася часом у тазику, коли не було гарячої води, і ніколи не мала довгого волосся, бо догляд за ними вимагав надто багато коштів. Я купувала одяг «секонд-хенду», купувала продукти за знижками та не робила спонтанних покупок.

 

Advertisements        

Мої родичі, навпаки, жили комфортно, користувалися дорогою технікою, і всі брали кредити на житло, коли створювали сім’ї і народжували дітей. Коли деякі з них мали фінансові труднощі, вони побігли до мене. Але після того, як мій дядько зайняв у мене гроші і зник на рік, я перестала довіряти родичам. Я чула образливі слова на свою адресу через мою відмову позичити гроші, але мені було байдуже. Я була надто зосереджена на мрії про власний невеликий будинок з садом, де я могла б садити квіти, пити чай на лавці і дивитися, як мої діти та онуки грають на гойдалках, не хвилюючись про завтрашній день. Коли мені виповнилося 35 років, я вирішила, що настав час завести сім’ю. Але я все ще не забула про мрію купити будинок перед цим. Саме тому, коли моя сестра попросила у мене 200 000 у борг, щоб купити квартиру разом із чоловіком, я віддала їй гроші, але як заставу взяла її паспорт і розписку. Вона пообіцяла повернути мені гроші, як тільки вони продадуть спадщину нашої бабусі, але через місяць вона повернулася і сказала, що їй терміново треба повернути паспорт через якісь проблеми з її документами.

 

Минули місяці, а сестра так і не повернула боргу. Коли я запитала її про це, вона відповіла, що мені нема про що турбуватися, тому що у мене немає ні сім’ї, ні обов’язків. Але мені потрібні були гроші, щоб купити будинок своєї мрії, і я навіть знайшла підходящий для покупки. Тоді я запропонувала купити частку у квартирі моєї сестри, але всі спробували відмовити її від моїх умов. Зрештою, сестра погодилася, і я оселила у її квартирі своїх знайомих, а за їхні гроші купила будинок своєї мрії. Мої родичі злилися на мене за те, що я поселила чужих людей у квартирі сестри, але мені було байдуже. Я нарешті відчула смак життя і була щаслива. Навіть мама просила мене видалити її номер, але я не заперечувала. У мене з’явився новий сусід, молодий і гарний хлопець, і наше спілкування стає серйознішим з кожним днем. У мене нарешті з’явився новий одяг та смачна їжа, і я готова почати новий розділ у своєму житті з новими силами.

Advertisements