Нещодавно я знайшла папку з документами та з’ясувала, що чоловік у таєм ниці від мене брав великий kредит. Тепер я стояла перед вибором.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно я дізналася, що мій чоловік кілька років тому взяв кредит, не попередивши мене про це. Андрій виплачував його упродовж трьох років, а я про це навіть не підозрювала. Нині важко уявити все це. Адже ми сім’я, і мали всім ділитися. У нас дві доньки, і я зараз у декретній відпустці, тож із грошима туго.

 

Advertisements        

Хоча я могла б повернутись на роботу, ми з Андрієм вирішили, що зараз я більше потрібна нашим дітям. Пізніше ми матимемо більше можливостей для поїздок і розваг. Кілька тижнів тому я випадково знайшла папку з документами про величезний кредит, який Андрій узяв три роки тому. Я про це не знала, та він уже виплатив його. Коли я запитала його про це, він сказав, що не говорив мені лише для того, щоб я не хвилювалася . Він також сказав, що виплатив усе сам, а гроші пішли на лікування його матері.

 

Мені було дуже боляче та прикро, що він не радився зі мною. Він використав наші спільні гроші для погашення кредиту, а я щодня заощаджувала на наших дітях. А свекри знали про кредит та про те, що Андрій виплачує його зі своїх грошей, але нічого мені не сказали. Тепер я постійно хвилююся, що чоловік візьме ще один кредит, не попередивши мене. Я більше не довіряю йому повністю і не знаю, як далі жити.

Advertisements