Мені терміново були потрібні гроші, але ніхто з родичів не простягнув мені руку доnомоги. І ось доnомога прийшла зовсім несподівано!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Кілька років тому моя 22-річна дочка прийшла додому та оголосила, що виходить заміж, а її майбутні родичі приїдуть до нас у гості за місяць. Ми не були готові до такої несподіваної заяви: у нас не було ні фінансів, ні часу, щоби підготуватися до весілля чи знайомства з родичами. У мене в заначці було всього кілька сотень доларів, які я використала для косметичного ремонту в коридорі, передпокої та ванній кімнаті.

 

Advertisements        

Однак ми не могли дозволити собі ні значний ремонт, ні покрити витрати на весілля, на яке знадобилося б кілька тисяч. Незважаючи на мої спроби звернутися за фінансовою допомогою до родичів, сестра і дівер відмовилися позичити мені грошей, що залишило мене в безнадійному становищі. Однак випадкова зустріч на вулиці з моєю старою подругою Галиною дала мені проблиск надії.

 

Галина працювала в Італії вже 15 років і запропонувала мені гроші, щоби покрити витрати на весілля. Натомість вона запропонувала мені роботу в Італії після весілля, яка дозволила б мені заробити достатньо грошей, щоб повернути борг і навіть купити квартиру для моєї дочки. Я з вдячністю прийняла її пропозицію, і завдяки нашій спільній роботі мені вдалося швидко погасити борг. Зараз я працюю над тим, щоб накопичити грошей для покупки квартири для моєї доньки, і я завжди буду вдячна Галині за її доброту та підтримку у цей важкий час.

Advertisements