Інні довелося брати kредит, щоб позбутися свекрів. Але, як виявилося, це було лише початком.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Інна, 37-річна вдова з двома дітьми, була приголомшена, коли свекри оголосили про переїзд до неї! Її чоловік, Степан, був годувальником сім’ї та обіймав хорошу посаду у великій компанії. Інна ж присвячувала весь свій час вихованню дітей та ведення домашнього господарства. Вона мала проблеми зі свекрухою, Марією, яка ніколи не схвалювала шлюб свого сина.

 

Advertisements        

Після раптової смерті Степана життя Інни різко змінилося. Її заощадження та вклади були швидко витрачені, а свекри подали на спадщину. Інна була приголомшена їхньою поведінкою , але за законом вони мали право на спадщину сина. Інні довелося взяти кредит, щоб викупити їхню частку майна. Жінка почала працювати на знайомих чоловіка, але компанія переживала важкі часи і зарплата була низькою.

 

Свекрусі довелося переїхати до неї, оскільки їхньої пенсії не вистачало для підтримки звичного їм способу життя. Інна переживала, як вони житимуть разом, бо свекри її недолюблювали, особливо свекруха, яка вважала, що Інна забрала в неї сина. Інна почувала себе безпорадною і не знала, як спілкуватися та взаємодіяти з ними, але в неї не було вибору…

Advertisements