Оксана з Любою обидві були самотніми жінками за 40. Оксана намагалася знайти собі мужика, а Люба навіть і не думала про kохання.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Оксана і Люба мали багато спільного. В обох у вісімнадцять років народилися діти і не було чоловіків. Нині їм уже за сорок, діти з’їхали з рідної оселі у пошуках щастя, а вони самі жили в одному під’їзді в однокімнатних квартирах. Якось Оксана прийшла до Люби, щоб похвалитися своєю красою і поговорити про те, як знайти кохання.

 

Advertisements        

Незважаючи на свої сорок років, Оксана поводилася як дівчисько і жадала знайти нового чоловіка на вихідні. Однак Любі залишалося лише мріяти про кохання. Наступного дня Оксана пішла до магазину та помітила чоловіка, який купував продукти. Вона уважно спостерігала за ним і зрозуміла, що він неодружений. Коли він вийшов з магазину, Оксана впустила апельсини, і чоловік допоміг їй підняти їх. Незважаючи на її спроби зачарувати його, чоловік пішов просто віддавши їй апельсини.

 

Наступного дня Люба мала день народження, і Оксана прийшла його відзначити. Після тосту Оксані зателефонувала дочка, і вона відлучилася на півгодини. Поки її не було, Люба та Михайло, схоже, порозумілися . Оксана зраділа за подругу і лягла спати задоволена. Наступного дня Люба повідомила Оксану, що вони з Михайлом домовились зустрітись. Незважаючи на підозри Люби, що Оксана все підлаштувала, та заперечувала це і перед відходом подарувала Любі особливий подарунок. У результаті обидві жінки набули свого щастя: Люба пішла на побачення з Михайлом, а Оксана знайшла радість у тому, що її подруга щаслива.

Advertisements