Надя вирішила завести роман, щоб змусити koлишнього чоловіка повернутись. Але вона не уявляла собі такого обігу подій.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Надя та її чоловік Андрій сильно посварилися через те, що він віддав усю свою зарплату хворій матері. Незважаючи на те, що грошей у будинку було достатньо, Надя не оцінила його доброту і почала сильно лаятись. Пізніше Андрій пішов прогулятися, щоб заспокоїтись, але коли повернувся додому, то виявив свої речі перед замкненими дверима.

 

Advertisements        

Він покликав дружину, але та не відповіла, і він зрозумів, що його шлюбу настав кінець. З того часу Андрій жив з матір’ю, а Надія та їхня донька жили окремо. Колишня дружина почала зустрічатися з іншим чоловіком, Василем, намагаючись змусити його ревнувати та повернутися до неї, але все стало лише гірше. Чутки про неї поповзли містом, і навіть Василь покинув її, щоб повернутися до свого міста. Невдовзі Надя дізналася, що вагітна, але не знала хто батько дитини. Таня народилася без батька. Минули роки, старша дочка Наді вже вийшла заміж та працювала. Андрій купив квартиру до весілля дочки, але Таня не мала батька, який би її підтримував.

 

Вона звернулася за допомогою та підтримкою до Василя, але він заперечував свою приналежність до неї та відмовився допомогти. Старша сестра порадила їй зробити тест на батьківство, який показав, що Василь не є батьком Тані. Тоді Надія зателефонувала і сказала Андрію, що він батько, але він був скептично налаштований і зажадав провести ще один тест на батьківство. Результати показали, що він не був батьком. Надя змирилася з тим, що її дочка зростатиме без батька, і дівчина після закінчення навчання повернулася жити до матері – в очікуванні свого світлого майбутнього.

Advertisements