Хоча чоловік подарував нашому синові квартиру, машину і сплатив за його навчання, той твердо вирішив, що не хоче бачити батька на своєму весіллі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я була заміжня більше 30 років, але не могла сказати, що моє життя було щасливим. Я зустріла свого чоловіка Павла, коли була дуже молода, і він збив мене з пантелику своїми романтичними жестами. Ми одружилися лише через шість місяців після знайомства. Хоча я не дуже добре його знала, але погодилася.

 

Advertisements        

Однак через рік я зрозуміла, що чоловік має проблеми з алкоголем, які йому вдавалося приховувати від мене раніше. Я сподівалася, що зможу його змінити, але все було безнадійно. Незважаючи на мої скарги, батьки не підтримали моє розлучення. Вони не хотіли, щоб я поверталася додому, а мій чоловік добре ставився до мене і багато заробляв. Він ніколи не контролював мене, і нічого від мене не вимагав. Він просто мав проблеми з алкоголем. Нещодавно мій старший син з’їхав від нас, щоб жити зі своєю дівчиною, і повідомив мені про свої весільні плани.

 

Він запросив мене на весілля, але дав зрозуміти, що не хоче бачити там свого батька. Мій чоловік подарував нашому синові квартиру і машину, на якій він їздить, та ще й оплачував освіту нашого сина, тому я вважаю, що він заслуговує на присутність на весіллі. Я не знаю що робити. Я не хочу засмучувати сина, але й не хочу нічого приховувати від чоловіка. Це складна ситуація, і я не знаю, як з нею впоратися.

Advertisements