Після весілля я вся поринула в хатні клопоти, поки одного дня чоловік не прийшов додому і не заявив, що йде до іншої.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли мені було майже 56 років, я раптом відчула порожнечу через відсутність чоловіка та дітей – хоча мої діти просто жили окремо. З чоловіком ми знали один одного з дитинства. Не встигла я озирнутися, як ми побралися, переїхали до свого дому та виховували дітей. Я з головою поринула в шлюб, прокидаючись о 5-й ранку кожен день, щоб приготувати їжу, подбати про дітей і працювати на півставки. Вечорами я забиралася, прала та допомагала з домашніми завданнями.

 

Advertisements        

Ця рутина тривала щодня протягом багатьох років. Згодом мій чоловік почав приходити додому пізно. Одного разу він прийшов додому з сумкою і почав збирати свої речі, оголосивши, що йде від мене. Я спокійно запропонувала йому допомогти зібрати речі та відзначила відсутність поваги та підтримки у наших відносинах. Він наполягав, що лишає все мені, але я знала, як все було насправді. Я відчувала величезний жаль, розуміючи, що всі ці роки була для нього запасним варіантом.

 

Незважаючи на всі мої зусилля, я залишилася ні з чим. Однак я не дозволяла собі довго сумувати. Я почала насолоджуватися знову набутою свободою, одягатися так, як мені хотілося, і дбати про свою зовнішність. Друзі та подруги помічали зміни і відзначали моє різке омолодження. Якраз коли я почала одужувати від розлучення, мій колишній чоловік постукав у мої двері і попросив впустити його. Він стверджував, що був неправий і що я – його єдина любов на все життя. Я вигнала його, знаючи його справжні мотиви, і погрожувала викликати поліцію, якщо він ще раз з’явиться на порозі.

Advertisements