Я відчувала, що чоловік мені зрад жує, бо він майже не приходив додому. У нас було троє дітей, і одного разу він сказав, що йде від нас. Я хочу всім розповісти, як я вийшла із цієї ситуації

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я вийшла заміж ще в університеті і незабаром після закінчення народила свою першу дитину. Хоча я мала успіх у навчанні, я вирішила стати гарною дружиною та матір’ю. Незабаром після цього я народила ще одну дитину. Мій чоловік, який був єдиним годувальником, наполягав на тому, щоб я займалася будинком та дітьми, поки він заробляє гроші.

 

Advertisements        

Я вирішила, що займуся особистісним ростом, коли діти виростуть. Але час минав, чоловік все більше часу проводив на роботі і їздив у відрядження, залишаючи мене з нашими трьома дітьми! Зрештою, він пішов із сім’ї до іншої. Я залишилася з дітьми та невизначеними перспективами кар’єрного зросту. Мій чоловік продовжував забезпечувати дітей, але я важко зводила кінці з кінцями.

 

Коли я розповіла йому про свої фінансові труднощі, він запропонував мені знайти роботу, бо я мала вищу освіту. Я вирішила піти на курси манікюру та влаштувалася на роботу в салон краси. Хоча спочатку було важко, я наполегливо продовжувала працювати. Вже за кілька років я відкрила свій власний салон краси, а мої діти виросли і стали успішними людьми. Ця історія показує, що ми завжди повинні покладатися на себе та свої здібності, навіть коли відчуваємо, що застрягли чи опинилися у скрутній ситуації. Завдяки наполегливій праці та впертості ми можемо подолати будь-які перешкоди та досягти успіху. Так ми, люди, влаштовані!

Advertisements