Коли Остап оголосив, що подає на роз лучення, його дружина мала вже чіткий план дій. І тут він почав сумніватися, чи не хотіла сама дружина роз лучення.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Подружня пара була на порозі 20-ї річниці весілля, коли їхній шлюб розпався… Чоловік, Остап, багато років був заkоханий в іншу жінку, Риту, і нарешті зізнався у цьому дружині. Він стверджував, що Рита була кращою за його дружину в усіх відношеннях і що він одружився тільки через бажання своїх батьків. Дружина, Ганна, зрозумівши, що батьків більше немає поруч, щоб давити на неї, вирішила дати Остапа свободу.

Вона сказала йому, що подасть на роз лучення і поїде, залишивши йому квартиру та все їхнє майно. Однак вона хотіла взяти з собою їхнього улюбленого собаку Джека, знаючи, до того ж, що Рита не любить і навіть боїться собак. Коли Ганна почала збирати речі, Остап почав розпитувати її про плани на життя. Вона сказала йому, що знайшла тимчасове житло, допоки мешканці будинку її батьків не з’їдуть, після чого вона переїде туди.

Advertisements        

Остап почав звинувачувати її в тому, що вона планувала це весь час, але Ганна заперечувала все, говорячи, що шукала рішення лише після їхньої сварkи. Незважаючи на протести та заяви Остапа про kохання та почуття, Ганна наполягла на такому результаті, сказавши, що краще бути з собакою, ніж із людиною, яка її не цінує і не поважає. На цьому 20-річний шлюб пари добіг кінця, і Остапу довелося розмірковувати про наслідки своїх дій, запитуючи, чи справді його дружина забула про важливість вибачення, чи він сам ви нен у всьому.

Advertisements