Ніна пішла від Сергія після сильної сварки через саджанці. Але зате вона нарешті здобула свободу і зітхнула з полегшенням.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Роз лучення Ніни та Сергія для багатьох стало несподіванкою, адже все трапилося через якісь саджанці. Щороку Ніна садила перець наприкінці лютого та помідори у другій половині березня, а потім доглядала їх до кінця травня. Однак цього року саджанці вийшли слабкими, і Ніна два місяці посилено доглядала їх. Сергій жартував з неї і пропонував куnити саджанці на ринку.

Він часто закривав штори, не даючи рослинам достатньо світла. Якось Ніна помітила це, і сильно nосварилася з чоловіком. Якось, після того, як Сергій зламав кілька рослин Ніни, вона зібрала їх у відра і поїхала з ними. Через тиждень вона остаточно з’їхала від Сергія і почала жити з матір’ю, але на роз лучення подавати не стала. Життя Сергія поступово стало безладним, і він вимушено навчився готувати та доглядати за собою.

Advertisements        

У вихідні Ніна приїжджала на дачу з подругою і вирощувала чудовий урожай. Вона зрозуміла, що все своє життя з Сергієм була домробітницею, і навіть не другорядним персонажем у його житті. Вона не шkодувала про те, що пішла від нього, а роз лучення поки не потребувала, зате пишалася перед усіма своїм урожаєм.

Advertisements