Ліkарі мені сказали, що я безплідний, і ми з дружиною вирішили всиновити дитину. А коли нашому Дімці виповнився рік, раптом виявилося, що дружина ваrітна.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з Кариною довгий час були разом, перш ніж одружитися. Ми вирішили не поспішати з народ женням дітей, поки не зможемо дозволити собі власну квартиру та машину. Проте минуло кілька років, а Карина все ще не заваrітніла. Ми виявили, що вона здо рова, тому я теж пройшов обстеження. Після отримання результатів аналізів я дізнався, що не можу мати дітей.

Новина була жа хливою, і я почав топити свій смуток у алкоголі. Але наступного ранку ми обговорили наші можливості і вирішили всиновити дитину з дитячого будинку. Ми переїхали до іншого міста на деякий час, та там ми стали батьками чарівного хлопчика Дмитра. Ми зберігали наше усиновлення таємно від усіх і насолоджувалися радістю батьківства. Коли Дмитру виповнився рік, Карина несподівано захво ріла і лягла на обстеження. Саме тоді ми одержали несподівану новину про те, що вона ваrітна.

Advertisements        

Я був здивований і спочатку звинуватив її в невірності. Карина була налякана і не знала, що робити і що казати. Я пішов з дому і до пізньої ночі ходив із друзями по барах. Коли я повернувся додому, Карини та нашого сина вже не було. Я зателефонував тещі і дізнався, що вони були в гостях. Я півдня обмірковував ситуацію та вирішив ще раз пройти обстеження. Виявилось, що я не безплідний, а результати попереднього обстеження були невірними. У клініці я влаштував грандіозну сцену і назвав їх “шарашкиною конторою”, за що ні краплі не шkодую. Потім я поїхав до тещі, і, на щастя, дружина вибачила мене. Зараз ми чекаємо на третю дитину, і наша сім’я стає все більше.

Advertisements