Я запросив свого друга до нас у гості на тиждень. Але те, що я почув серед ночі, змусило мене вигнати його з мого дому назавжди.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Якось до нас у місто з візитом приїхав мій друг з іншого регіону – і я запросив його погостювати у нас тиждень. Однак, як тільки Стас оселився у нас, він став поводитись дивно, постійно бігаючи поряд з моєю дружиною і намагаючись привернути її увагу. Моїй дружині Яні було явно ніяково, але я не надавав цьому особливого значення, вважаючи, що він просто намагається віддячити нам за гостинність. Але з плином тижня поведінка Стаса ставала все більш розбещеною. Якось уночі я почув, як він зізнався у своїх почуттях моїй дружині і спробував поцілувати її.

 

Advertisements        

Вона моментально дала йому по морді – а я вигнав його з нашої квартири. Хоча спочатку я не звертав уваги на залицяння Стаса, Яна з часом почала почуватися ніяково через його поведінку . Я відчував себе винним за те, що не зрозумів цього раніше, і вибачився перед дружиною за те, що не вжив заходів раніше. Я відчув полегшення, що вигнав Стаса, і вдячний за те, що вчасно дізнався правду про його наміри.

Advertisements