У школі мене дражнили через те, що я була з бідної родини. Але через 15 років після випуску зі школи, я втерла їм усім носи.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

У школі я завжди була об’єктом дражнилок однокласників, і це завдавало мені сильного душевного болю. Я була наймолодшою із чотирьох дітей моїх батьків, і мій одяг завжди діставався мені від старших братів і сестер, через що я виглядала досить комічно. У мене також був жахливий зір, і я мала великі окуляри. Я мріяла закінчити школу і більше не відчувати сорому, але коли випускний нарешті відбувся, я не пішла на нього, тому що не думала, що хтось помітить мою відсутність… та й не було у чому мені йти.

 

Advertisements        

Пройшло 15 років, і я отримала повідомлення у соціальних мережах від Поліни, старости нашого класу. Вона запросила мене на зустріч випускників, і я погодилася. Коли я приїхала до ресторану, через вікно побачила, що більшість нашого класу вже зібралася. Як тільки я увійшла, всі погляди кинулися на мене. Дівчата, які раніше сміялися з мене, тепер дивилися на мене із захопленням, а хлопчики спочатку не впізнали мене. Мені була приємна така увага, але незабаром я зрозуміла, що рівень інтелекту моїх колишніх однокласників не сильно підвищився за ці роки. Я спробувала зав’язати з ними розмову, але було зрозуміло, що ми мали мало спільного.

 

Я пішла раніше, сказавши їм, що маю справи. Протягом багатьох років я наполегливо працювала над собою. Я зосередилася на своєму здоров’ї та фінансовому благополуччі. Тепер я маю гарну кар’єру, і мені більше не потрібні були окуляри. Я регулярно ходила в спортзал і почувала себе чудово. Я стала успішною на своїх власних умовах, і мені було приємно, що я нарешті можу високо тримати голову.

Advertisements