Невістка заявила, що не народжуватиме, поки в неї не буде свого власного будинку. Я продала свою дачу заради них, і невдовзі залишилася ні з чим.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Я розумію, що час не можна повернути назад, але я хотіла б дізнатися про спосіб, який міг би полегшити моє життя.

Ця історія почалася кілька років тому, коли мій син вирішив одружитися. Моя думка не була прийнята до уваги; він привіз свою наречену додому, не порадившись зі мною.

Advertisements        

Із самого початку вона мені не сподобалася, тому що поводилася зарозуміло і зверталася до мене з неповагою. Мій син також змінився; він виявляв до мене менше поваги та часу.

 

 

Я дуже намагалася зробити їхнє весілля незабутнім. Всі мої заощадження за багато років були витрачені з цією метою, але виявилося, що мій син та невістка цього не оцінили.

Вони прожили зі мною місяць, а потім з’їхали, заявивши, що не хочуть жити зі мною. Це стало для мене несподіванкою, оскільки я готувала, прала, забиралася і виконувала всю домашню роботу самотужки.

Якось вони запропонували мені продати свій заміський будинок, заявивши, що своїх грошей їм не вистачить, щоби купити власну квартиру.

 

 

Спочатку я відмовлялася, але моя невістка пригрозила, що не народжуватиме, поки у них не буде своєї квартири, тому я погодилася продати свій заміський будинок, який був єдиною пам’яттю про мого коханого чоловіка.

Мій син та невістка швидко організували продаж і залишили всі гроші собі. Вони купили квартиру, але навіть не запросили мене на новосілля.

Після цього вони майже не спілкувалися зі мною, а коли я таки запитала про онуків, то моя невістка просто пожартувала.

Тепер я одна, без сім’ї, без дачі та без онуків.

Advertisements