Надія вирішила, що вона більше не може бути самотньою та прийняла пропозицію колишнього однокласника. Але невдовзі він відчув фінансові труднощі.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Надія була гарною жінкою за п’ятдесят, яка нещодавно втратила свого чоловіка. Її син Олег одружився та переїхав до іншого міста, залишивши її одну. Вона гідно пішла на пенсію після того, як багато років пропрацювала начальником відділу. Надія дбала про себе, підтримуючи свій зовнішній вигляд, регулярно роблячи зачіску, нігті та макіяж, а також раз на тиждень відвідувала басейн, сауну та сеанси масажу. Її колишні однокласники, що випадково зустріли її, заздрили її чудовому вигляду. Тому якось вона вирішила, що їй потрібен дбайливий і підтримуючий чоловік, який би допоміг їй пережити самотність.

Якось їй несподівано зателефонував колишній однокласник Віталій , щоб повідомити їй про смерть їхнього спільного друга зі школи, Віктора. Надія пам’ятала Віктора зі старшої школи; він був закоханий у неї та намагався поцілувати після випускного, але вона відштовхнула його. Після школи вони більше не бачились. Надія була вражена і засмучена смертю Віктора, і Віталій домовився з нею, що проводить її на прощальний захід. Після служби Віталій проводив Надію додому, щоби скласти їй компанію, і наступні два дні вони провели разом, згадуючи шкільні роки та ділячись своїми життєвими проблемами.

Advertisements        

Віталій розповів Надії, що нещодавно роз лучився зі своєю дружиною і йому подобалося бути самотнім, тоді як Надія, теж самотня, хотіла спілкування. Надія та Віталій продовжували бачитися протягом двох місяців, насолоджуючись суспільством один одного і часто гуляючи разом парком. Роком раніше Віталій інвестував усі свої гроші в один іноземний продукт, розраховуючи отримати прибуток, але продукт виявився неякісним:

Віталій залишився із боргами та втрачав свою квартиру. Незважаючи на неприємності Віталія, Надія не покинула його. Вона дбала про нього, коли він хв орів, і зрештою влаштувала його на роботу до своєї компанії. Надія та Віталій поступово розплатилися зі своїми боргами і навіть вирушили у відпустку на море. Любов Надії та Віталія перемогла, незважаючи на перешкоди, з якими вони зіткнулися, і Віталій був вдячний Надії за допомогу у скрутну хвилину. Історія Надії та Віталія – ще один доказ того, що знайти справжнє кохання ніколи не пізно.

Advertisements