Андрій вирішив кинути свою ідеальну дружину через коханку. А коли усвідомив, яку дурість наробив, було запізно.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Колись Андрій був упевненим водієм, водив машину з юних літ. Повертаючись із села, куди він поїхав у гості до літньої матері, Андрій їхав повільно, слухаючи в машині спокійну музику. Мати Андрія все ще самостійно дбала про себе, незважаючи на те, що їй було 87 років. Самому Андрію теж було за п’ятдесят, але він почував себе на двадцять п’ять. Андрій майже два роки жив сам на орендованій квартирі. Він сам створив собі цю ситуацію і не міг із неї вибратися. Чоловік багато років був одружений з Олею – красивою дівчиною з темним волоссям і блакитними очима.

Молоді люди жили щасливо зі своїми двома дітьми – сином та дочкою, і разом працювали над створенням успішного біз несу. Якось Андрій несподівано втра тив свій біз нес, і утримувати родину довелося дружині. Він погано поводився по відношенню до неї в цей час, але зрештою прийшов до тями і вибачився. Незважаючи на тяжіння до Каті, жінки, з якою він познайомився через друга, Андрій спочатку не планував роз лучатися з Олею. Чоловік зв’язався з Катею і почав дистанціюватися від дружини, що викликало підозри в Олі .

Advertisements        

Зрештою він пішов від дружини до Каті, але швидkо зрозумів, що зробив помилку. Катя виявилася лінива і неохайна жінка, постійно просила грошей і не дозволяла йому посилати гроші своїм дітям. Зрештою, Андрій пішов і від неї, шkодуючи про те, що залишив за ради неї свою родину. Андрій спробував загладити прови ну перед kолишньою дружиною, але вона його навіть близько до себе не допускала. Зараз Андрій живе один на орендованій квартирі, шkодуючи про свій вчинок і шkодуючи себе. Він зрозумів, що без kоханої Олі його життя ніколи не налагодиться. Він знає, що йому потрібно відновити стосунkи з дітьми, але не знає, як це зробити.

Advertisements