Юля посkаржилася бабусі, що почула неприємну розмову своїх заміжніх подруг, які обговорювали її. І у бабусі з’явився геніальний план.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Юлі скоро мало виповнитися 30, а вона все ще була самотня, незважаючи на те, що в цілому вона завжди була приваблива і товариська. Її подруги, Валя та Наталка, вже були заміжні, і Юля відчула зміну поведінки подруг до неї. На одній вечірці Юля почула, як Валя та Наталка говорили про те, як би зробити так, щоб Юля не увела їх чоловіків.

Це глибоко зачепило Юлію, і наступного дня вона розповіла про все бабусі, у якої того дня було свято – день народ ження. Під час урочистостей бабуся Юлі познайомила її з Віктором, онуком її найкращої подруги. Хоча Віктор раніше був одружений, Юлія та Віктор порозумілися і почали зустрічатися. Через півроку Віктор зробив Юлії пропозицію, а через рік після весілля у них наро дився первісток.

Advertisements        

Якось, гуляючи з сином, Юля зіткнулася з Валею і здивувала її своїм несподіваним для подруги сімейним становищем. Валя була захоплена зненацька і через пару фраз попрощалася з kолишньою найкращою подругою. Що б там не було, Юля анітрохи не шkодувала про їхню kолишню дружбу. Адже в нашому житті може бути дуже багато жа хливого. Головне – засвоювати уроки і не наступати на ті самі граблі двічі.

Advertisements