У сім’ї Степана завжди було заведено доnомагати родичам. Але коли тітка Іра остаточно зна хабніла, він вирішив покінчити з цією традицією.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Степан мав велику родину з багатьма родичами, а його дід по батьківській лінії докладав великих зусиль, щоб підтримувати зв’язок з усіма. Хоча сім’я збиралася нечасто, вони завжди дзвонили тому, хто був відсутній, усі разом. Тому, коли тітка Ірина попросила дозволу приїхати в гості, Степан та його дружина погодилися від щирого серця. Тітка Ірина сказала їм телефоном, що залишиться на тиждень. Однак незабаром виявилося, що вона вирішила переїхати до міста, щоб розпочати нове життя .

Вона не мала ні чоловіка, ні дітей, і тому вона могла жити, де хотіла. Щоб справити гарне враження на господарів, тітка Ірина першого ж дня спекла смачний яблучний пиріг. Щодня вона йшла з дому на три години, стверджуючи, що йде на співбесіду по роботі, і поверталася дивитись телевізор на повну гучність. Вона навіть порушувала вечірній спокій сім’ї, коли вони хотіли відпочити. За тиждень Степан запитав тітку Ірину про її роботу. Вона відповіла, що не знайшла жодного варіанта – і припинила пошуки. Вона весь день просиділа перед телевізором, з’їла все, що було в холодильнику, нічого не додаючи від себе і навіть почала “керувати” всіма членами сім’ї.

Advertisements        

Минуло більше місяця, і тітка Ірина з кожним днем ставала на хабнішою. Одного разу вона зажадала, щоб дочка Степана сходила, куnила їй пляшку мінеральної води, перш ніж зняти взуття. Коли Степан таки доnоміг дочці зняти куртку і попросив її помити руки, тітка Ірина схопилася, накричала на нього і зажадала, щоб він натомість відправив доньку куnити їй води. Степан спокійно запакував речі тітки Ірини в сумку і викинув їх у вікно. Потім він виставив її надвір, а вона кричала і ображала його, стоячи в під’їзді. Після цього інциденту родичі Степана почали дзвонити, звинувачуючи його та його дружину у жорстокій поведінці з kоханою всіма тіткою Іриною. Степан вислухав усіх, а потім змінив номер свого телефону. У хаті стало тихо, і ніхто більше не дзвонив. У них більше не залишилося родичів, але Степан зрозумів, що нарешті щасливий.

Advertisements