Світлана з Любою стали колегами та хорошими подругами. І одного разу Світлана запросила Любу в гості, але побачивши чоловіка подруги, Люба застигла на місці.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На четвертому році спільного життя Сашко закохався у Любу, гарну жінку, з якою познайомився на прогулянці. Не знаючи, що Сашко одружений, Люба швидkо піддалася його залицянням. Коли дружина Сашка, Світлана, дізналася про зра ду, вона висловила все чоловікові: – Вибач, Світлано, не знаю, що на мене найшло, – вибачився Сашко, – але з тією дівчиною все скінчено, я порвав усілякі стосунkи з нею.

Світлана, під впливом сім’ї та друзів, вирішила не розлучатися з чоловіком-зрад ником. Зрештою, вони пройшли повз інцидент, і після цього Сашко залишався вірним. Через роки Світлана та Люба випадково стали колегами та близькими подругами, не підозрюючи про їхню спільну історію. Якось Світлана запросила Любу до себе додому на вечірку. Коли Сашко побачив Любу, він був надзвичайно здивований, але дружина цього не помітила. Пізніше Люба нарешті зрозуміла, хто такий Сашко, та вирішила дистанціюватися від Світлани.

Advertisements        

Сашко і сам попросив триматися подалі від його дружини. Він також попросив її не розкривати їхній минулий роман. Люба погодилася, але зустріч помітив її рев нивий kолишній чоловік Віктор. Віктор зателефонував Світлані, щоб попередити її про передбачуваний роман її чоловіка. Ось так без відома Сашка та Люби їхнє минуле спіткало їх, погрожуючи їхнім нинішнім стосунkам. Ось чому кажуть, що брехня рано чи пізно спливає.

Advertisements