Максим і Марія почали сва ритися з першого ж подружнього дня, і лише через роки Марія усвідомила щось дуже важливе.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після весілля батьки подарували Марії та Максиму квитки до теплої країни. Під час прибуття на вокзал їх супроводжувала весела компанія родичів – але молоді майже одразу почали сва ритися. Вони продовжували сперечатися та kонфліктувати протягом усієї поїздки і навіть під час своєї першої прогулянки у приморському курортному містечку.

Проте сильний дощ і змусив їх проводити більшу частину часу у своєму маленькому орендованому будинку. Коли знову вийшло сонце, вони вийшли надвір і насолодилися прекрасним днем. Вони гуляли берегом, і навіть посмішки перехожих доставляли їм радість. Минули роки , Марія досягла успіху зі своєю мережею салонів краси, а у Максима з’явився свій комерційний банк. Однак він, як і раніше, ревнував і всіляко ображав Марію. Одного разу, гуляючи парком, Марія зіткнулася з двома молодими заkоханими, що сваряться.

Advertisements        

Марія посміхнулася їм, сказала, що вони молоді й гарні, і попросила їх розуміти одне одного замість того, щоб постійно сва ритися. Коли вони гуляли, тримаючись за руки, Марія подивилася на них і побачила в їхньому обличчі себе і Максима – на березі моря, які намагаються наздогнати і гукнути один одного. Вона зрозуміла, що з роками її щастя тільки зміцніло і що вона змогла вистояти, незважаючи на дрібні сварkи та образи від свого чоловіка, який не со ромився щоразу виявляти свій характер. Незважаючи на ревнощі Максима, Марія, як і раніше, дуже любила його і сподівалася, що її дочка в майбутньому знайде спокійного та розуміючого чоловіка.

Advertisements