Михайло прийшов до мами, щоб посkаржитися на дружину. Але такої відповіді від Лариси Петрівни він не очікував.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Лариса Петрівна повернулася додому та несподівано виявила там свого сина Михайла. Син був одружений вже шість місяців і жив зі своєю дружиною в окремій квартирі, відвідуючи батьків лише кілька разів на місяць, зазвичай у вихідні. Лариса Петрівна, менеджер у суворому чоловічому колективі, спитала Михайла, що трапилося. Він сказав їй, що вони з дружиною nосварилися і він уникає її. Михайло посkаржився, що його дружина хотіла, щоб він доnомагав у господарстві, але він приходив додому з роботи втомлений.

Він вважав, що домашні справи – це виключно її обов’язок. Вислухавши все, його мати його не підтримала. Вона сказала йому, що домашні справи повинні розподілятися порівну, особливо, якщо подружжя працює. Вона нагадала синові, що вони з батьком не ділили домашніх обов’язків і все робили разом. Лариса Петрівна була сита по горло безглуздям свого сина і вилаяла його за це. Батько Михайла повернувся з роботи і теж був здивований, знайшовши вдома свого сина.

Advertisements        

Михайло оголосив йому, що роз лучається зі своєю дружиною. Батько спокійно сказав, що це не найрозумніше рішення, і мати розповіла йому причину роз лучення. Михайло сподівався, що батьки підтримають його, але вони стали на бік його дружини. Почуваючись непотрібним, він пішов. Його батьки nродовжували жити своїм життям, наче їх не цікавили проблеми сина. Однак, вийшовши надвір, Михайло усвідомив свою помилку і зрозумів, що сам ви нен. Він постійно сперечався зі своєю дружиною через дрібниці замість того, щоб доnомагати і підтримувати її. Він зрозумів, що має змінитися, і поклявся побудувати щасливу родину, як його батьки.

Advertisements